Лилит Карстерс Главен администратор
Брой мнения : 210 Join date : 20.09.2011
| Заглавие: For mee... Пон Сеп 26, 2011 12:00 pm | |
| Забавна и луда... притензиозна и гадна... добричка и мързелива... дете... или просто ЦВЕТИ!
Аз съм на 14 от София. Обичам да слущам музика и да танцувам. Уча таекуно-до (бойно изкуство). Обичамда ям...шоколад и да спя до късно.... и да стоя на компа разбира се, какво още... лелеле... най-важното... обичам да чета. Най-вече фентъзи. Любими цветове: лилаво, черно, бяло, червено, синьо и др.
Не знам какво още да кажа ако имате вапроси пишете тук, но може и на ЛС или на скайпа ми cvetenceto_roza. | |
|
Изабел Администратор
Брой мнения : 50 Join date : 20.09.2011
| Заглавие: Re: For mee... Пон Сеп 26, 2011 2:18 pm | |
| Дъще!Ще се караме с теб!В магик не си пускаш темичка...добре,добре!! *цупи се*
На сега въпроси!!!
1.Любима поредица? 2.Любима напитка? 3.Любим шоколад? 4.Любим филм? 5.Любим герой от книга? 6.Любим герой от филм? 7.Искаш ли да турся някоя друга нова емотиконка?
| |
|
Лилит Карстерс Главен администратор
Брой мнения : 210 Join date : 20.09.2011
| Заглавие: Re: For mee... Вто Сеп 27, 2011 11:26 am | |
| 1. зе сега реликвите 2. кола 3. кафяв.. разбира се драйфами се от белия 4. нз филм наскоро гледах бързи и яростни5 той е готин 5. Кристиан от Акадамия за вампири, Зейдист то Братството на черния кинжал и... От реликвите Изабел, Алек и Магнус 6. нямам опрделен 7. Направи емотикони плс....
И не пускам тема в магика защото ме мързи а тук нямаше кво да правя а и трябваше да подтикна хората да правят те такива теми (та хора са направете си и вие тема )
ЕЙЕЙЕЙ... всеки ред вразличен цвят ;) | |
|